Over ons

Onafhankelijke adviesbureau ondergrondse infrastructuur

Adinf BV is het onafhankelijke adviesbureau ondergrondse infrastructuur met op het moment een zestal medewerkers. Ondanks de kleinschaligheid van ons bedrijf verrichten wij de werkvoorbereiding voor telecommunicatiebedrijven op of binnen diverse grote projecten. Wij hebben forse verleggingen voor onze cliënten gerealiseerd en zijn bijvoorbeeld actief (geweest) bij de projecten SAA A10 (Zuidasdok) – A9 – A6, Groene Boog A13 – A16, A27 Houten – Hooipolder, Rijnland Route en verlegging N201.

Kennis

Binnen het team van Adinf BV is sprake van enorme kennis op het gebied van civieltechnische werkzaamheden en de mogelijkheden om de telecommunicatievoorzieningen van de cliënten te beschermen, te behouden en/of adequaat te verleggen binnen de projecten. Dit doen wij altijd op de meest efficiënte kosten beperkende wijze.

Slim denken en vooral doen

Door te denken in slimme oplossingen en niet in problemen of obstakels vindt Adinf BV altijd een manier om de ontstane problematiek op te lossen. Uiteraard gebruiken wij hierbij onze jarenlange ervaring en goede contacten binnen de overheden, aannemers en andere betrokkenen.

Compleet

Adinf BV levert ondersteuning op maat! Wij nemen uw project aan en verzorgen dit van A tot Z. Uw organisatie wordt door ons volledig ontzorgd.

Planning

Wij verzorgen uw project binnen de aangegeven tijdlijnen. Wij zijn gewend te werken met deadlines en handelen hier ook naar. Wij streven er altijd naar aan de gewenste (realistische) planning te voldoen en informeren de cliënt tijdig inzake de door haar, in het proces, te ondernemen stappen.

Tevreden

Een project is voor ons geslaagd en afgerond als de klant tevreden is. Wij nemen dan ook uitsluitend genoegen met tevreden klanten. Het is simpelweg de basis van ons bedrijf.

Het team

Eddy van den Hazel - Directeur / Adviseur
evdh@adinfbv.nl | 06-11538388

Eric Lucas - Adviseur ondergrondse infrastructuur
el@adinfbv.nl | 06-52832738

Hilmar Wijnstra - Projectleider Telecom
hw@adinfbv.nl | 06-46121107

Jasper van Beek - Projectleider Telecom
ev@adinfbv.nl | 06-27887090

Eric Brink - Allround Technisch Medewerker
su@adinfbv.nl | 020-6001872

Erwin Vermunicht - Senior Back Office Medewerker
erwin@adinfbv.nl | 020-6001872